domain
top of page
Image by isens usa

ELÄMÄÄ RASKAUSDIABETEKSEN JÄLKEEN 
VERKKOVALMENNUS

Tervetuloa Terveellisen Tulevaisuuden Verkkovalmennukseen, joka on suunniteltu erityisesti sinulle, joka olet kokenut raskausdiabeteksen ja olet suuressa tyypin 2 diabeteksen riskissä.

 

Tämä valmennus tarjoaa sinulle mahdollisuuden ottaa ohjat omiin käsiisi ja tehdä terveellisiä valintoja, jotta voit saavuttaa hyvinvoinnin tavoitteesi.

Seuraava startti 2.10.2023 – lunasta paikkasi nyt! 

Mitä valmennus sisältää?

  • Tietoa ja tukea: Saat kattavan tietopaketin raskausdiabeteksesta, tyypin 2 diabeteksen riskistä ja terveellisistä elämäntavoista. Lisäksi tarjoamme sinulle jatkuvaa tukea ja ohjausta koko valmennuksen ajan.

  • Ravitsemusohjaus: Opit terveellisen ruokavalion perusteet ja saat käytännön vinkkejä tasapainoisen ravitsemuksen saavuttamiseksi. Tämä auttaa sinua vähentämään diabeteksen riskiä ja edistämään terveyttäsi.

  • Motivaatio ja hyvinvointitehtävät: Tarjoamme sinulle motivoivia pieniä hyvinvointitehtäviä, jotka voit helposti sisällyttää arkeesi. Näiden tehtävien avulla voit luoda terveellisiä rutiineja ja tavoitella hyvinvointia.

  • Ohjatut jumppahetket: Saat nauttia ohjatuista jumppahetkistä, jotka auttavat sinua ylläpitämään aktiivista elämäntapaa. Liikunta ei vain paranna fyysistä terveyttäsi, vaan myös tukee mielenterveyttäsi.

  • Mielenharjoitukset: Terve mieli on yhtä tärkeä kuin terve keho. Siksi tarjoamme sinulle mielenharjoituksia, jotka auttavat sinua rentoutumaan, löytämään tasapainoa ja hallitsemaan stressiä.

  • Ryhmän- ja valmentajan tuki: Liityt mahtavaan yhteisöön, jossa saat vertaistukea ja jaat kokemuksia muiden samassa tilanteessa olevien äitien kanssa. Lisäksi sinulla on henkilökohtainen valmentaja, joka auttaa sinua asettamaan tavoitteita ja seuraamaan edistymistäsi.

  • Vierailevat asiantuntijat: Valmennuksessa pääset kuulemaan vierailevia asiantuntijoita, jotka jakavat tietoa ja vinkkejä ravitsemuksesta, unesta ja mielen hyvinvoinnista.

Valmennus kestää vuoden, joten sinulla on runsaasti aikaa oppia ja omaksua terveelliset elämäntavat. Valmennuksessa saat henkilökohtaista ohjausta, joka auttaa sinua saavuttamaan tavoitteesi ja seuraamaan edistymistäsi.

Älä jää paitsi tästä mahtavasta tilaisuudesta! Liity verkkovalmennukseen ja anna terveydelle ja hyvinvoinnille etusija!

bottom of page