domain
top of page
Etusivu: Welcome
Etusivu: Contact

Paino ei tipu, kaikki laihdutuskuurit on testattu ja pöytälaatikossa odottaa vielä yksi

challenge ensi maanantaita. Kuulostaako tutulta?

Minulla ei ole tarjolla uutta pikadieettiä, eikä taikakeinoa laihduttamiseen. Mutta jos haluat tehdä pysyviä muutoksia elämässäsi ja huolehtia terveydestäsi, voin auttaa sinua. Elämäntapamuutoksella ja dieetillä on iso ero, näistä jälkimmäisestä en halua edes puhua.

Jos haluat, että elämäsi on pelkkää laihduttamista ja kaloreiden kyttäämistä, niin tämä valmennus ei ole sinua varten. Tämän valmennuksen mukana otat askelia kohti terveempää ja hyvinvoivaa elämää, lopulta olet maalissa ja mukanasi kulkevat pysyvät elämäntapamuutokset. 

 

Tule mukaan elämäntapamuutoksen esikouluun! 

 

Elämäntapamuutoksen onnistumiseen vaikuttaa moni asia ja opetan sinua hallitsemaan niistä jokaisen. Emme siis todellakaan keskity valmennuksessa pelkästään syömiseen, vaan opettelemme myös nukkumaan oikein, harjoittelemme mielen hallintaa, liikkumaan sopivasti ja nauttimaan elämästä. Valmennukseen kuuluu myös herkut ja hauskanpito!

"Kaikille sopiva valmennus, joka ei määritä ketään. Valmennuksessa Sanna ei sano, että näin pitää tehdä

vaan jokainen saa poimia valmennuksesta avaimet oman näköiseen elämään..”

 *Elämäntapamuutoksen esikoululainen 

Kun elämäntapamuutos tehdään oikein, se on nimenomaan pysyvä muutos arjessasi. Joulu tulee väistämättä jokainen vuosi, eikä elämä kaadu siihen. Valmennuksen aikana opetan, kuinka sudenkuopat saadaan väistettyä.

Elämäntapamuutos ei ole myöskään trendi, joka jokaisen tulisi tehdä. Se on keino, kuinka voit vaikuttaa omaan elämänlaatuusi ja terveyteesi. Elämäntapamuutoksen avulla voit vaikuttaa mm. 2 tyypin diabeteksen etenemiseen, ilman lääkkeitä.

Valmennus tapahtuu verkossa, joten voit osallistua elämäntapamuutoksen esikouluun mistäpäin maailmaa tahansa! Valmennuksessa on neljä erilaista teemaviikkoa. Viikkojen aikana käymme läpi elämäntapamuutosta ja onnistuneeseen elämäntapamuutokseen liittyviä asioita. Koska kyseessä on esikoulu, jokaisella viikolla saat myös kotiläksyjä tehtäväksi. Valmennuksessa sinulla on vertaistukena muut esikoululaiset, sekä minä, valmentajasi Sanna.

Jos haluat unohtaa dieettikulttuurin ja onnistua, liity mukaan! Sinä olet elämäsi tärkein ihminen ja ansaitset voida hyvin. 

 

Elämäntapamuutoksen esikoulu - nyt erikoishintaan 49€ (sis.alv).

 

Valmennus alkaa 09.01.2023

Varaa paikkasi sähköpostitse.

(sanna.kunnollakuntoon@gmail.com)

Maksun voit suorittaa joko laskulla tai MobilePaylla. 

Image by Brooke Lark

OTA YHTEYTTÄ

Karhilantie 150
43440 Pylkönmäki

040 561 4582

Etusivu: About Me
bottom of page