YRITYS

Kunnolla Kuntoon on saanut alkunsa yhden naisen innostuksesta liikuntaan ja hyvinvointiin. Yrityksen missiona on auttaa ihmisiä voimaan hyvin ja jaksamaan arjessa. Liikuttavat palvelumme saavat hien pintaan ja hymyn huulille.

Hei!

 

Olen Sanna Löytömäki, Kunnolla Kuntoon -palvelujen tuottaja ja yrittäjä.

 

Olen itse kulkenut mielenkiintoista polkua sohvaperunasta aktiiviliikkujaksi. Kun vihdoin ymmärsin, kuinka tärkeää oman kunnon ja hyvinvoinnin vaaliminen on, halusin tehdä siitä itselleni myös ammatin, jotta voisin auttaa muita ihmisiä.

Olen Trainer4Youn kouluttama personal trainer, kuntosali- ja kahvakuulaohjaaja, ravintovalmentaja ja psyykkisen painonhallinan ohjaaja.

 

Tämän päivän työelämä vaatii meiltä paljon, minkä vuoksi oma jaksaminen on todella tärkeää ja siihen kannattaa panostaa. Toivon, että aktiivisten asiakkaideni lisäksi myös pienet ja suuret organisaatiot näkisivät tärkeäksi investoida hyvinvointiin. Kun työntekijällä on "välitetty" olo, voi siitä syntyä positiivisia seurauksia muun muassa sairaspossaolojen vähenemisen ja tuottavuuden paranemisen muodossa.

Nyt Kunnolla Kuntoon yhdessä!

TMI KUNNOLLA KUNTOON

Puh. 040 561 4582

Karhilantie 150

43440 Pylkönmäki

KUNTOSALI

Keskustie 49 B

43440 Pylkönmäki

© 2019 Kunnolla Kuntoon